Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


njut


Sätt dig ner


Kuta springa
cykla som en rem
så man tror att ni
har bråttom hem

det är norm för väldigt många nu
män och kvinns som uppnått 57

Väldigt bra att motionera - visst
men ni hör ej fågeln på sin kvist

Livet löper på sitt levnadsband
man får dra i tömmarna ibland

Jaga och rusa
som det är allt som finns

SÄTT DIG NER
fundera
njut
och minns!






Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-20 21:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hej och hå
stressa på
snart sitter du där
med dina hjärtbesvär
2023-03-21

  aol
Underbart sant vännen särskilt sista versen knyter så väl ihop dikten
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP