Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till nät-trollen

 

Ni når mig inte. Jag befinner mig alldeles för högt upp så ni är inte i närheten av att nå mig.
Jag rör mig inte på er låga nivå och kommer aldrig att göra det. Så stäng av ert hat och er avundsjuka och gör något vettigt av era misslyckade och miserabla så kallade liv.
Ni når mig inte för jag befinner mig alldeles
för högt upp. Gör någonting konstruktivt av
era förkrympta så kallade liv. Det är dags att
ni vaknar, växer upp och blir vuxna.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP