Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Livets vingslag

-

Om duvan grät

När olivkvisten den bar

Så grön och skör

Likt den jord som var

Under duvans vingslag

Fälldes det en tår

För hoppet av livets tid

Över ändlöshetens rike

Bar den varsamt framtida liv

-




Fri vers av PFJS
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-03-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS