Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


morsans klenod

1965 var jag
och min familj
till gröna lund

morsan fick inte
roa sig alls där

en tupp jag vann
på lotteri
blev hennes
minne från den resan

och vad en schizofen
idiot inte fattade fattar
han 25år senare

jag tog tuppen
och kastade den
i vattnet i västanfors

jag kan omöjligt
ge henne upprättelse'
denna världen
för hon är död nu
sen 9 februari 2018

jag visste inte
på den tiden att
jag är Guds Son




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-20 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP