Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


carina

jag har en go kuk
och ni kan få
låna den av mig om ni vill sa
en berusad tjej
till mig och
den ondskefulla skitstöveln
carina pettersson
på sergels torg i mitten
av 80talet

hon såg fel
på mig som
såg ut
som en brud
mer än som en kille

konsekvensen blev
att den lesbiska carina
började umgås med knarkare




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-03-21 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP