Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

När skalvet kom och världen rämnade
var tysta ruiner allt det lämnade.
Tystnad
Mörker
Ångest
Men ändå Liv

Så kom de dånande svallvågor
kraften tände flammande lågor.
Envist mod
Själens smärta
Ett krossat hjärta
Omsluten av kärlek

Då, i ett nu, förändrades universum
blev en surrealistisk virvel.
I tillvarons epicentrum
skakar världen. alltet darrar
När allting rasar och blir natt
håller jag dig tätt intill, min skatt,
tills skalven bedarrar,
nära mitt hjärta, i min famn.
Stilla viskar jag ditt namn...

- Älskade Liv!







Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion