Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kär i malin

här är det glädje
och kärlek

malin är så go
att alla fruntimmer
jag nånsin råkat på
bara bleknar
i jämförelse

och i min kärlek
förstår jag finnes problem

för hur ska det gå
jag fattig
och sjuk
och hon rik
och frisk

vårt förhållande
har spårat ur
långt innan första kyssen

långt innan första kramen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-21 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP