Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det enklaste det


Svåraste

 

Här där vi står vid livets flod

födda att inget veta

 jorderesan  måste vi lära

 

Det är den svåraste lärobok

som alla undrar kan vi

 lära oss rätt

 

Har vi alla  förstått

hur det ska levas

kan vi enas 

om bara det

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-03-21 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström