Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungslen sammet

Dagen jag blev mig själv.
Kände mina fingrar,
som är skapta för att skapa.
Kände mitt hjärta,
som är skapt att älska andra.
Kände mina ord,
ord som blir till dikter.
Men när jag lägger mig om natten.
Livets frön gror under stjärnhimlen.
Jag ligger sked med månskenet.
Tröstar mig med morgondagen.
Mina fingrar håller om mitt hjärta.
Mitt hjärta håller om mina ord.
Mitt skapande omfamnar det jag älskar.
Det jag älskar omfamnar mina dikter.
Det var dagen.
Dagen jag blev mig själv.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-21 07:38



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En mycket fin dikt. Bokmärkes av mej!
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP