Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I stan, i skogen och på havet

 

 

I stan!

Runt ut på gatorna

 

Letar jag efter mig själv…

Gick vilse

 

Gick vilsen i mina fotspår

Gick vilsen i min skugga

 

I skogen!

Bland buskarna och träden

 

Letar jag efter min skugga

Den har flytt bort mig

 

Skuggan min!

Var är du?

 

På havet

Över jordens oceaner

 

Letar jag efter mina bestulna år i livet

Letar jag efter mina beslagtagna drömmar

 

De slog mig sönder

De har gjort mig bräck och skörd

 

De skapade av mig en rörlig passiv människa

De gjorde av mig till en grym människa  

 

Sökandet!

Letandet!

 

Saknandet!

Längtandet!

 

Sluter med min död!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-21 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP