Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögon mot väggen

 

 

Mun mot sten

Ögon mot väggen

 

Liv mot spegel

Dröm mot verkligheten

 

Hjärta mot sten

Kärlek mot sten

 

Vision mot dimma

Dikt mot läsare

 

Mun mot ögon

Liv mot dröm

 

Hjärta mot kärlek

Tid mot dikt

 

Dikt mot dimma

Dimma mot svart hål

 

Står de mot varandra

Kan krossa och förgöras

 

Kan bli till rök!

Kan bli till en mardröm!

 

Kan bli till svart hat!

Kan bli till hämnd!

 

Kan bli inburat!

Kan bli censurerat!

 

Kan bli kvävt!

Kan bli slocknat!

 

Av en monstermänniska!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-21 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP