Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besked underlättat...

Svårt sova på hemmet Wasa
hitta sovläget blev till en fasa...
Vänster hand skadad gipsad
Höger arm itu i ett rör...

Endast pekfinger och tumme
på vänster hand till hjälpredor
när något behövde göras...

22/2-23 sa ortoped
allt läkt bra...

24/2-23 till en ny dr för
annan info, som säger
visste jag att även
mina revben var
skadade...

Det visste jag inte...
Knepigt sa jag att ingen
berättat det för mig...

Dr svarade, kirurger arbetar
med det som behövs göras...
Och revben får läka sig själv...
Inget de opererar...








Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 10:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
Besvärligt läge.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt