Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR PUTIN GJORDE ZELENSKYJ TILL KNARKARE,NAZIST OCH PEDOFIL

Med lärospån från propagandaministern
och mytomanen Goebbels initierade Putin
sin inledande krigsmanöver med att inför
medier och ryska folket marknadsföra
Ukrainas president som narkoman,nazist
och pedofil med förväntan få världen med
sig,vilket han även ansåg Ukrainas befolk-
ning bestod av som ett degenererat folk
som bör reformeras om till äkta rena ryssar
allternativt utrotas varav det sistnämnda
låter lite Lombrosso varning.

Fotnot : Cesare Lombrosso var kriminal-
antropologins fader och upphovsman till
förintelsen.

-




-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2023-03-21 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP