Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


filmbolag?


Amerikanen


Jag fick ett samtal
från New York
från vem jag inte vet

Du tror väl ej jag svarade?
Nej jag gör aldrig det

Det finns så många typer
som vill göra dig en kupp
de samtal som är mystiska
jag alltid kollar upp

Trots allt så blev jag drömmande
om denna amerikan
som ville ringa upp just mig
så här på blanka dan

Tänk om det var nåt filmbolag
som erbjöd mig en roll?
Den frågan får jag aldrig svar på
där kammar jag noll

Så roligt att bli uppmärksammad
fast jag tror ändå
att vara på sin vakt är bättre
inget händer då





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-21 16:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag svarar ibland utan att tänka mig för och det är alltid samma sak, de är ute efter dina pengar på olika sätt
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP