Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag behöver INTE ert godkännande. Vad ni tycker är totalt oväsentligt.


TOKIGA ÄR ALLA SOM INTE ÄR MAINSTREAM

Sekter och extrema

är alla utanför fållan

Maktmänniskor vill ha

en mäktig grimma till Grållan

Vildhästar är fria

Alltså är de en fara

Duktiga cowboys fångar

dem i en snitsig snara

Tokiga är alla

som inte är anpassningsbara

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-03-21 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Träffsäkert.
Tack!
2023-03-21

  Kungskobran VIP
Sitt still och håll käft
stanna vid din läst
annars är du till besvär
sitt still och lär
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP