Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Sätt dig ner av Stormengudrun


Stress

Hej och hå
stressa på
snart sitter du där
med dina hjärtbesvär




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-21 16:51



Bookmark and Share


  MaLo VIP
En rejäl tankeställare på några få rader.
2023-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om mångas bistra erfarenhet.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP