Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLIR ISRAEL DIKTATURSTAT MED KAFKASTÄMPEL ?

Att övervägande delen av det Israeliska
folket är för demokrati hindrar inte en
liten hård kärna av despoter införa god-
tyckliga lagar som står över grundlagen
vilket gör det demokratiska rättsväsendet
rättslöst.

Israel utvecklar sig således alltmer som
en ultranationalistiskt auktoritär stat som
i likhet med Ryssland äter sig in i land-
vinningar som de ockuperar för att sedan
förklaras tillhöra deras eget land,
dock är inte det judiska folket lika hjärn-
tvättat tämjda av sin regim som det ryska
folket varvid det finns hopp om mänsklig-
heten.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2023-03-21 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP