Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ET TU...

ET TU tre

stod även du där

Brutus

med sten i handen

ET TU tre

Det blåser kallt här

fast jag

är fylld av Anden

ET TU tre

En nyttig läxa

Brutus

Ja, du av alla!

I kulissen

flabbar en häxa

som vill få Guds folk

att falla

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-03-21 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP