Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolt feminist sen 80-talet. Och nej det är inte smörande för kvinnfolket.


Åldring men inte ålderdomlig

Part I

Vill du pröva krafterna motströms
ska du göra så här:

förutser du motvind
börja urinera
jag säger inte kissa eller pissa
(vill inte dra igång genusdebatt)

urinera
du kommer se
att motvind slår hårdare mot manfolket
motvind gynnar det (o)täcka könet

och du plebej som påpekar det här
du är en förlorare
trött att bli pissad på?
glöm inte att du pissade på dig själv!

DU PISSADE PÅ DIG SJÄLV

föraktlig är du (unge?) man
dina testiklar borde dras med tång
pungskinnet skall med
(sa den som inte ville starta genusträta)

Part II

Ett stumt ångestens brödraskap råder
när vi pissar på oss själva total jämlikhet råder
ett tag är det skönt - sen blir det kallt - sen blir det pinsamt
och vi försöker dölja att vi är solkade

JÄMLIKHET

ett stumt ångestens systerskap kunde vi lika gärna sagt
i detta är inte kvinnor gynnade på samma sätt

och männen är inte missgynnade




Fri vers av Kämpendahl
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 18:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sista raden
Och männen är inte miss
-gynnade:(Bara lite"misogyna?")
;)
2023-04-02

    Askanden
är det parodi på modern feminism?
kan inte avgöra det.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl