Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häxa växa


Stjärnramsa

Ljus ljus mörker

natt svart himmel

stjärna stjärna lys

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-21 21:47



Bookmark and Share


  TheSoulmancer
Ja den fåru en liten
guldstjärna för.
Hoppas kommentaren
tindrar som en sån. :)

2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP