Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFRIKA REPRESENTERAR MÄNSKLIGHETENS FRAMTID.

Dessa saker presenteras inte alls för elever i skolan.

DU KOMMER ALDRIG LÄRA DET I SKOLAN.
° Afrikas yta = 30,37 miljoner km2
° Kinas yta = 9,6 miljoner km2
° USA område = 9,8 miljoner km2
° Europaområde = 10,18 miljoner km2
Afrika är större än hela Europa, Kina och Amerikas förenta stater tillsammans. På de flesta världskartor är Afrika representerat underdimensionerat. Detta görs medvetet för att skapa den visuella effekten av ett litet Afrika för att manipulera, hjärntvätta och lura afrikaner var de än befinner sig.

Afrika har 60 % åkermark. Afrika har 90% av råvarureserven, 40% av den globala guldreserven, 33% av diamantreserven.

I Afrika fanns det 80 % av den globala reserven av Coltan (ett mineral för tillverkning av telefoner och elektronik), främst i Demokratiska republiken Kongo.

Afrika har 60 % av den globala reserven av kobolt (ett mineral som används för att tillverka bilbatterier).

Afrika är rikt på olja och naturgas.
– Afrika (Namibia) har världens rikaste fiskkust.
– Afrika är rikt på mangan, järn och trä.
- Afrika är tre gånger så stort som Kina, tre gånger så stort som Europa, tre gånger så stort som USA:s yta.
– Afrika är trettio och en halv miljon km2 (30 875 415 km2).
– Afrika har 1,3 miljarder invånare (Kina har 1,4 miljarder invånare på 9,6 miljoner km2). Vilket betyder att Afrika är UNDERBEFOLKET.

Åkermarkerna i Demokratiska republiken Kongo är kapabla att föda hela Afrika. Och hela Afrikas åkermark är en lina för att mata hela världen.

Demokratiska republiken Kongo har viktiga floder som kan lysa upp Afrika.
Problemet är att CIA, västerländska företag och några afrikanska marionetter har destabiliserat RDC i decennier.

Afrika är en kulturellt mångfaldig kontinent när det gäller dans, musik, arkitektur, skulptur, etc.
– Afrika är hem för 30 000 medicinska recept och örter som västvärlden modifierar i sina laboratorier.
– Afrika har en ung global befolkning som förväntas nå 2,5 miljarder år 2050.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-03-21 21:59



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vi börjar nu förstå innebörden av flyktingbåtarna från Afrika.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP