Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu gråter någon

Nu gråter någon igen
och jag vet knappt längre
Vilken gråt det är.
Den som är bra
som förlöser?
Eller den
som upplöser?
Om jag hjälper
Eller stjälper?
Kanske både och
Om tid ges.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-21 22:14



Bookmark and Share


  TheSoulmancer
Tiden behöver fyllas
så tiden är viktig.
Hoppas gråten ger bot dock!
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP