Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En anteckning för att komma ihåg efter övergreppet mot mig, idag bara för att de vill att jag ska flytta från min bostad så deras egen kvinna kan ta den, men jag får inte flytta eftersom hyresvärden tror att det är jag som är deras kvinna (i bordellen)


Detta Är vansinne men inte i mig.

Det är väl inget konstigt om du känner dig som en prostituerad när de gjort din lägenhet till en bordell, får du konstig migrän är det för att i lägenheten ovanpå din finns personer som el-behandlar kvinnorna som befinner sig under dom.

"-Hon sover så gott, hon märker ingenting."
hörs hallick/psykvårdaren i lägenheten ovanpå.

Den här kommunala verksamheten mot kvinnor som hyr sin lägenhet av det kommunala bostadsbolaget är så påtvingade detta att det nu ligger hos åklagare
men kan åklagaren verkligen undsätta hyresgästerna som är utsatta för detta?

Eller ska en sätta upp så som jag brukar, bilden av en skata som betyder att jag spanar och är utsatt för något allvarligt och påtvingande i mitt eget hem...

Har det verkligen gått så långt att psykvården sitter i lägenheten ovanpå min och el-behandlar mig därifrån mot min egen vilja?

Fullmakten jag lämnade in till Läkemedelsförsäkringen tycks nu användas av psykvården som förevändning att detta skulle vara lagligt.

Ok, den här el-behandlingen som de använder mot hororna efter deras kundbesök verkar nu helt klart tillhöra kommunen och psykvården i vart fall deras personal och min personliga reaktion i detta nu är att fakta behöver läggas på bordet.

Så avlyssningen och bevakningen mot mig är nu också el-behandling som kommer utifrån min bostad i en lägenhet som nu tydligen ska ta emot personal för sex-samvaro och där det samtidigt har bevakning mot utomstående män som söker sig till prostituerade i området, tyckte jag hörde skott och kände lik-lukten.

Hm, den här el-behandlingen som kommer från lägenheten ovanpå min tycks ta bort det som jag vittnade om idag för åklagaren, undrar om det är syftet med den.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-22 02:46



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Den bästa boten mot sånt här är oftast att äta ordentligt, sova så gott man kan och frisk luft.
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP