Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


glad påsk


Granatägg


Jag såg i ett inslag
på TV igår
två killar som smittande log
bortsett från hjälmarna kunde man tro
att de var på väg till en krog

De pratade glatt om en leksak de fått
en drönare av bästa sort
den kunde dem hjälpa att fienden se
dem skjuta ur vallgraven bort

Sen gick de till vagnen
med ammunition
så muntra och helt utan sorg
de plockade varligt som om det var ägg
granater som låg i en korg




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-22 04:51



Bookmark and Share


  SatansSon
jag gissar ryssar
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP