Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

består världen av blingbling

 


glädjestrålar väl våren mej
mitt i min vinterblekhet
väntan vilken makt den har
än spelas soliga trastdrillar
än gungar snöflingor luftvitt
rakt ut i ingentingsfären
inte alls min vårvädervisa
vändningar och tvära kast
mellan snöfall och tösol
ångestsåren behöver plåster
fär jag min vilopuls tillbaka
tingeltangel
och vila i andetagen igen
blingbling
ler jag min nästa till mötes
numera
inget är business as usal

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-22 05:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla former av lyx är väl som en sorts knark för massorna? En sådan där underbart påvisande moralkaka 'vi alla' bara älskar att 'bita i' till en kopp hett. Själv läser jag med tårarna rinnande utför kinderna.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg