Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Bön för saktmodiga


En vacker värld

Natur vyer från en

Vacker värld

Hägrar i mitt

Slitna gamla sinne

Du ser bara förödelse

Och en döende värld

Och ett klimat som

Visar tydliga tecken

På ständig förändring

Vädrets nyckfullhet har

Hamnat i skymundan

Och du vill att vi andra

Ska göra något åt det

Genom att agera

som Don Quijote

En bokens handlingsmänniska

Själv vill du protestera

Utan att ge något själv

Du vill göra oss galna

Och att vi får panik

Men ute i den

vackra världen

Infinner sig lugnet

Av ödmjuka skäl

 

Taleptox Skrev

Den 20230322

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-22 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP