Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödshjälp



Ett mord om dagen
nya normala för lagen

en våldsam död om da´n
en lycka för allas vår fan

det gamla trygga tråkiga landet
tas äntligen över av hårda bandet

trött på vackra fioler och violer
ge oss nu snabbt mera pistoler !

men för att undvika onödigt kiv
går det nog lika bra med kniv.







Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-22 07:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
brrr...
2023-03-22

    Påfågel
eugeneteik
eutanasi
eutologi
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP