Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min själ - Nyckel


Vakna

Vakna 

för att du måste

för att allt blir bra då

för att det är viktigt

så snälla du

vakna

jag vet inte

varför

jag bara vet det

att det är viktigt

att du vaknar

så vakna

vakna




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-22 07:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Befriande skönt med
Väckerskor här i till
-varon! Men ibland
kan det vara väldigt
skönt få tryna ut i
sängen-emellanåt
Bara det ej blir
till någon helt
bestående
(o)vana?
;)



2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP