Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuvliga stunder saknas

 

 

Jag!

Sitter

Och försöker räkna de ljuvliga stunderna i mitt liv

 

Räknar om och om och om och om

 

Hittar inga

Ser inga

Känner inga

 

Jobbigt är det att leva sund lös känslor lös  

 

Vissa människor födds till livet lyckliga

Andra spenderar hela sitt liv sökande efter lyckan

Och en del lever hela existens utan lycka eller kärlek

 

Mig själv är ett bra exempel på!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-03-22 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP