Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väntan blir till stort 

 

 

Jag står still där jag går

Och,

Väntar på en knuff framåt

 

Går

Står

Står går, går står still

 

Väntan

Väntar

Väntande

 

Blir till stor

 

Människorna går förbi

Fåglarna flyger förbi

Vindarna blåser förbi

 

Och jag står kvar på min plats

Och står kvar in i mitt revir

Och står kvar i min cirkel

 

Väntan på rörligheten blir till stor

Väntande blir till stor

Längtan till nästa steg blir stor

 

Alla går förbi

Tiden går förbi

Åren går förbi

 

Och jag kvar står och väntar fortfarande på knuffen

 

Ingen bryr sig!

Ingen vill röra fingret!

Ingen har lust att knuffa mig fram

 

Jag!

Är

Den levande stenen som alla går förbi och sparkar på




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-03-22 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP