Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

 

I min dröm

sa jag till dig

vad jag innerst inne önskar.

 

Att få stanna kvar 

där jag kan få välja själv

och bli älskad av vem jag vill. 

 

I min dröm

vågade jag änligen säga

att jag ville stanna kvar.

 

Där jag kan få bli älskad

för den jag egentligen är

och inte längre behöva ha ont.  

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-22 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP