Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omskriven version av en dikt jag lade upp igår.


Psalmen i vårnatten

Vårnatten sjunger en psalm
för tusen små heliga platser
där ingen jag känt bor kvar.

Om trevande kyssar sjunger den,
och om bultande hjärtan
i dunkla trappuppgångar
där nya stjärnor föds
och ristar sina namn i väggarna:

"Låt allting förändras igen,
någon kommer alltid att minnas."




Fri vers av undertecknad.ingen.alls
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-22 12:41



Bookmark and Share


  AKT VIP
Vemodigt vackert och psalmlikt.
2023-03-22

  Lustverket VIP
Himla vacker den.
2023-03-22
  > Nästa text
< Föregående

undertecknad.ingen.alls