Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrationsskav


Vi rör oss längre och längre bort

från en punkt av balans


I detta växande avstånd

i tidsglappet

skapas frustrationsskav


Frustration över sönderfall

splittring sårbarhet

och transparensbrist


Hela strömmen

larmrapporter

motsatser

och påhittsfienden




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-22 13:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Du sätter ord på en skakig tillvaro vi alla berörs av
2023-03-28

  Elinor Sörensson VIP
Betraktelse av en skakig
värld och ett splittrat
samhälle.

2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP