Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var snart på


Botten

 

Kändes som jag bröts i bitar

i ett Niagarafall av blandkarameller

de mest hårda var Bröstkaramellerna

i sina vita trådar

 

Himlen var blåsigt blå

fiskmåsarna tävlade om att

hänga i luften i blåsten

med sina skrik

 

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-03-22 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström