Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum now

Ynglingar brister allt oftare ut i engelska, whenever, however och överallt.
Det är globalism, om något.
True mig.
Att de gör det av brist, är trist, en truism, you know.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-22 16:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
Du fångar essensen i anglisismens speciella world. Gud blessar dig!
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP