Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opraktisk själ


Jag gör allting svårt för mig själv jämt

Till och med enkla saker

gör jag så fruktansvärt svåra

att det som faktiskt ska va svårt helt plötsligt

i relation

känns relativt enkelt.




Fri vers av fofipops
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-03-22 18:02



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Haha! En så finurlig strategi! Kul och jävligt tänkvärt på samma gång.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

fofipops