Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyckliga Sverige

 

Det är ett fint och rättvist samhälle som vi lever i. Alla mår bra och psykiatrin har avvecklats.
Folk går omkring och skrattar av glädje och vällust. Det är ljuvligt att vara människa och medborgare i ett perfekt samhälle. Vi cyklar upp till Karlslund och har en underbar picknick och det var då lilla Vilda blev till och vi skrattar lyckligt åt att allt är så bra. Självaste den fina Statsministern och hela Riksdagen skrattar åt faktumet att Sverige mår så himla bra och att klassklyftorna är avskaffade och att allt våld är ett minne blott. De före detta suicidkanditarna sprudlar nu av glädje och vårt djupt älskade Kungapar bjuder de hemlösa att bo i sina slott.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-03-22 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP