Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nödvändigt

jag lever
nödvändigt
och vill inte
uppleva Jorden
länge till

det jag vet
ska aldrig
tas ifrån mig

steg för steg
mot knappen
går jag på




Fri vers av SatansSon
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-22 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt väl formulerat, att leva nödvändigt. Och väldigt vacker dikt, i sin svärta. Den känns uppriktig, från det innersta. Det finns en klarhet i den här dikten, en ren tanke, och den gör ont.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon