Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gåva från från Hus


Herren!

 

Tyst som en mus

brukar man säga

Dom är ganska tjatiga

och springer omkring

 

Ganska  gnagande inomhus

och kollar om det finns mat

Dom kan börja skrika

som mistlurar och bråka

 

Ibland ville jag skrika som dom

fast jag vet att det inte lönar sig

Husägarna skänkte mig sina sex

råttfällor.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-23 00:07



Bookmark and Share


  Hilding Wickström

2023-04-11

  Emanuel Fridenström
okej dikt, men varför heter den herren om den nu handlar om möss som skriker
2023-03-23

    ej medlem längre
Ser att några ropar på rim. Som att ropa på mer badminton under en fotbollsmatch. Trevlig dikt!
2023-03-23

  Calle Erslid
bra dikt men försök att rimma lite mer i dina dikter så att den får ett sammanhang och att rubriken till dikten hänger ihop med dikten så kommer det locka mer läsare.
2023-03-23

  Hilding Wickström
Bra dikt, men jag undrar om du skulle kunna skriva dikter med rim?
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström