Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leve det passiva motståndet!


VÄGRAR ATT SNEGLA ÅT SIDORNA

Vägrar att snegla åt sidorna

Kör rakt fram, konstant

Och jag har ingenting alls emot

om du gör likadant

Inte betjänt av nån sidoblick

Kör mitt eget "race"

Vägrar att snegla åt sidorna

och vill slippa se ditt face

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/3 2023

https://www.youtube.com/watch?v=3hGSevc9gD4

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2023-03-23 07:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Absolut!
Här, t ex - jag vägrar att läsa det mina bespottare skriver. Tittar inte ens åt det.
Överväger allvarligt att sluta kommentera också.
Det finns en galning här som ständigt försöker komma åt mig genom olika tricks. Nu senaste genom att lägga ut en av Skölds dikter.
Han avslöjade sig också. Flerfalt.
Men jag ger mig inte.
Jag blir kvar.
2023-03-23

  Vindsvala VIP
Man ska aldrig rätta sig efter andras åsikter, det man anser eller tror, det ska man stå för.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP