Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny ERA.


Jens Stoltenberg: "Putin planerar ännu mer krig", så Natostater måste investera 2% av sin BNP i försvar. Putin är engagerad i ett "nötningskrig"

Det rysk-kinesiska förhållandet är ett "skenäktenskap" snarare än ett "övertygelseäktenskap", sa USA:s utrikesminister Antony Blinken på onsdagen. "Ryssland är helt klart juniorpartnern i detta förhållande", tillade han.

"Jag är inte säker på att Ryssland eller Putin vill ha världsordning, utan snarare en oordning i världen", sa han också. Antony Blinken har återigen avvisat Kinas fredsförslag, som Washington tror bara skulle ge Ryssland en militär fördel."
Jag tror att diplomatiskt, politiskt och i viss mån materiellt stöd för Ryssland naturligtvis strider mot vårt intresse av att se detta krig slut, sa Blinken.

Etiketter: Ryssland, Kina, Antony Blinken,




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-03-23 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP