Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta kallas mera


Limma

 

Om jag onödvändigt måste rimma

går jag hellre in i torsdagens vita dimma

och väljer istället att få simma

i denna kalla morgontimma

 

Ska nu alla börja Stimma!




Fri vers av Irene Backström
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-23 12:12



Bookmark and Share


  Hilding Wickström
Du borde inte sätta dikten på fri vers. Utan rim. Men annars tyckte jag att dikten var mycket bra!
2023-03-23

  Emanuel Fridenström
Hur många dikter har du skrivit?! Är du en robot eller? Varför har du skrivit 620 dikter what
2023-03-23

  Emanuel Fridenström
tack för rimmet, den är bra
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström