Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där går aaaaaldrig

-Du jag ska sätta upp solpaneler på taket,
vad bra va? Sparar massor av pengar.
-Nej men det där går aaaaaldrig.
- Värst vad du är fasligt negativ.
-Gud vad träääääligt det är att leva.
-Ja men det är hääärligt i Örebro!
-Den man älskar ignorerar man.
-Hörru du du, du ska inte komma
och tro att du är något!
-Gud vad träääääligt det är att finnas till.
-Och vilket jävla väder det är, jävla vår!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-03-23 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP