Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ra


Sol

Sol sol sol

du lyser upp min värld

och jag känner liv

 

sol sol sol

du får mig att leva

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-03-23 16:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om solens positiva inverkan.
2023-03-24

  Emanuel Sigridsson VIP
Kanske blir det en resa över havet också. Jag skulle inte bli förvånad om Du just har den genen som för människor ut till havs utan att veta vad som ligger bakom, om ens något.
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP