Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att våren

Som att våren skulle kunna sänka antalet suicid och befria folk från psykisk sjukdom.
Som att vårens klang och jubelföreställning skulle ändra på de utslagna människornas existentiella slagsida och ångest.
Som att våren skulle kunna åtgärda det krassa faktum att kärleken inte får plats i samhället.
Som att våren skulle kunna vara ett substitut till en gravt dysfunktionell psykiatri.
Som att våren skulle kunna lindra människors känsla av iskall och meningslös ensamhet.
Som att våren skulle kunna upphäva varseblivningen av skräck vid tankarna på världens bisarrt omänskliga ondska.
Som att våren skulle kunna få mig att älska mig själv och andra mycket mer.
Som att våren skulle kunna få mig att vakna och komma till sans och insikt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP