Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett land på min bucket list

självacceptans är en term
som beskriver en positiv attityd
gentemot sig själv
där man erkänner alla delar av sin personlighet

det innebär att man inte försöker dölja,
förneka eller förändra de delar
som skaver

utan istället
omfamnar dem
som vore man sin egen mor
omfamnar dem
som en del av allt man är
och allt man har rätt att vara

självacceptans är
en väg ut ur förtvivlan,
ett land på min bucket list




Fri vers (Fri form) av lamentera
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-23 20:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
väsentligt. Varför är det så svårt att acceptera en själv med alla egenheter när man accepterar den man älskar, med alla fel och brister, ser dem bara som egenskaper som ger mänsklig halt? inget svar har jag. Tack för fin text
2023-03-23
  > Nästa text
< Föregående

lamentera