Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De underligas släkte

De underligas släkte har många i sitt träd
de lever rent på sniskan uti en annan värld.
Men när de kommer samman kan stormen dra dem med
och piska upp sån galenskap att elden snabbt sig spred.
De måste därför leva separata och isär
det blir för stora gnistor i en för liten värld.

Helt säkert har du mött dem
de vandrar en och en
vad som rör sig i det inre
det angår bara dem.




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-23 21:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
udda
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP