Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting har en mening

Allting har en mening.

Dåligt och bra men när man bara ser dåligt livet kan bedra

Så se det som är bra försök att vara glad

Om det är dåligt så kan du det göra något av.

Ut och njut lev livet till fullo gör någonting kul och låt inget gå till spillo.




Bunden vers (Rim) av Calle Erslid
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-23 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calle Erslid
Calle Erslid