Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ed macbain

nyss pratat med ann
en exmodell som bor
i los angeles

och jag skäms
över min usla engelska

ve mig som trasslade
in mig flera ggr
i samtalet

hon sa att hon
hade svårt höra
vad jag sa

nu gäller det
att som 1978
läsa ed macbain

hon ringer
nästa gång




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-24 01:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP

Ed Mc Bain läste jag också då:-) Väldigt spännande och lagom kusliga böcker))
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP