Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Skyddsjakt på nättroll av Serfarage


Nättroll

Jag är ett nättroll ja
älskar att trolla vareviga da
lura människor med flit
fyllt med allehanda skit
sanningen hör ej hit
Ljug och lögn skall det va
då känner jag mig riktigt bra
ha ha ha




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-24 09:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rimmat och roligt skrivet om en trist företeelse.
2023-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande och bra
jag råkade ut för ett i förra veckan
och jag mådde inte bra.
2023-03-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
DU=Mycket duktig romanförfattare Sten Björnberg, så listig som en "kungskobra" ja, så går det, så är det, och jag kallar mig "getingen", men som svensk håller jag en nivå av neural respekt, om jag fortfarande bet rebellpoetens bete...
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP